Yandex Music / Brisamusic arasında senkronize edin

Bir Brisamusic çalma listesindeki Yandex Music çalma listesi parçalarını otomatik olarak değiştirin

Yandex Music (Яндекс.Музыка) ile Brisamusic arasındaki bir çalma listesi nasıl senkronize halde tutulur?

Aşağıdaki adımlar, bir Yandex Music (Яндекс.Музыка) çalma listesi ile başka bir Brisamusic çalma listesi arasında senkronizasyon oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Senkronizasyonunuz günlük/haftalık/aylık olarak ayarlandıktan sonra, Yandex Music (Яндекс.Музыка) çalma listeniz otomatik olarak Brisamusic çalma listenizle birleştirilir.

Premium Çalma Listeleri Senkronize et
  1. Web Uygulamasını açın
  2. Arayüzün sol panelinde bulunan senkronizasyon aracına () tıklayın.
  3. Yandex Music (Яндекс.Музыка) çalma listenizi seçin (eğer Yandex Music (Яндекс.Музыка) çalma listesi gösterilmiyorsa, çalma listesinin bulunduğu platforma bağlanmanız gerekebilir)
  4. Hedef hizmet olarak Brisamusic seçeneğini seçin (ve bu platformu bağlayın)
  5. Brisamusic çalma listesini seçin ('Yeni Çalma Listesi'ni seçerek doğrudan yeni bir çalma listesi oluşturabilirsiniz)
  6. Senkronizasyonunuzu yapılandırın (başlangıç ​​tarihi/saati, sıklık, yöntem)
  7. Senkronizasyonunuzu oluşturmayı onaylayın (ayrıntıları sol paneldeki 'Senkronizasyonlarım' sekmesinde görebilirsiniz) Senkronizasyonlarınıza bakın

Yandex Music (Яндекс.Музыка) ile Brisamusic arasındaki en son veri aktarımları nasıl senkronize edilir?

Kısa süre önce bir Yandex Music (Яндекс.Музыка) çalma listesini Brisamusic hedefine dönüştürdünüz ve şimdi iki çalma listesini senkronize halde tutmak mı istiyorsunuz? Aşağıdaki adımlar size yardımcı olabilir:

Premium Çalma Listeleri Senkronize et
  1. Web Uygulamasını açın
  2. Son aktarmalarınıza gidin Son aktarmalarınıza bakın
  3. Senkronize halde tutmak istediğiniz Yandex Music (Яндекс.Музыка) - Brisamusic aktarımını bulun ve Senkronizasyona Devam Et () seçeneğine tıklayın.
  4. Senkronizasyonunuzu yapılandırın (başlangıç ​​tarihi/saati, sıklık, yöntem)
  5. Senkronizasyonunuzu oluşturmayı onaylayın (ayrıntıları sol paneldeki 'Senkronizasyonlarım' sekmesinde görebilirsiniz) Senkronizasyonlarınıza bakın