Synkroniser Hype Machine med Yandex Music

Udskift Hype Machine afspilningsliste-numre automatisk på en Yandex Music afspilningsliste

Hvordan holder jeg en afspilningsliste synkroniseret fra Hype Machine til Yandex Music (Яндекс.Музыка)?

Trinene nedenfor kan hjælpe dig med at oprette en synkronisering mellem en Hype Machine afspilningsliste og en Yandex Music (Яндекс.Музыка) afspilningsliste. Når din synkronisering er oprettet dagligt/ugentligt/månedligt, flettes numrene på din Hype Machine afspilningsliste automatisk med din Yandex Music (Яндекс.Музыка) afspilningsliste.

Premium Afspilningslister Synkroniser
  1. Åbn webappen Åbn
  2. Klik på Synkroniser-værktøjet () i grænsefladens venstre panel
  3. Vælg din Hype Machine afspilningsliste (hvis der ikke vises nogen Hype Machine afspilningslister, skal du muligvis oprette forbindelse til denne platform)
  4. Vælg Yandex Music (Яндекс.Музыка) som destinationstjeneste (og tilslut denne platform)
  5. Vælg Yandex Music (Яндекс.Музыка) afspilningslisten (du kan oprette en ny afspilningsliste direkte ved at vælge 'Ny afspilningsliste')
  6. Konfigurer din synkronisering (startdato/-tid, frekvens, metode)
  7. Bekræft for at oprette din synkronisering (du kan vise oplysningerne i fanen 'Mine synkroniseringer' i venstre panel) Se dine synkroniseringer

Hvordan holder jeg en nylig overførsel fra Hype Machine til Yandex Music (Яндекс.Музыка) synkroniseret?

Har du for nylig konverteret en Hype Machine afspilningsliste til Yandex Music (Яндекс.Музыка), og vil du nu holde de to afspilningslister synkroniserede? Trinene nedenfor kan hjælpe dig:

Premium Afspilningslister Synkroniser
  1. Åbn webappen Åbn
  2. Gå til dine seneste overførsler Se dine seneste overførsler
  3. Find den Hype Machine-til-Yandex Music (Яндекс.Музыка) overførsel, du vil holde synkroniseret, og klik på Hold synkroniseret ()
  4. Konfigurer din synkronisering (startdato/-tid, frekvens, metode)
  5. Bekræft for at oprette din synkronisering (du kan vise oplysningerne i fanen 'Mine synkroniseringer' i venstre panel) Se dine synkroniseringer